Crevilent - Reisverslag uit Crevillent, Spanje van Jaap en Marian Staaveren - WaarBenJij.nu Crevilent - Reisverslag uit Crevillent, Spanje van Jaap en Marian Staaveren - WaarBenJij.nu

Crevilent

Door: Marian

Blijf op de hoogte en volg Jaap en Marian

23 Februari 2022 | Spanje, Crevillent

Hallo Allemaal,

Via Allcossebre zijn we gisteren aangekomen in Crevilent.

Toen we in Alcossebre stonden hebben we een excursie gehad naar Onda.

We konden na een kopje koffie kiezen of we naar boven wilden wandelen en de Burcht bezichtigen of beneden blijven en lekker genieten van het zonnetje. Wij deden het laatste.

Daarna een heerlijke lunch in een restaurant en toen op naar een sinaasappel

plantage. Hier kregen we van de eigenaar een hele uitleg over zijn plantage. Daarna mochten we mee het veld in. Voor velen van ons duurde dat allemaal iets te lang en

het was ook wel een beetje langdradig. Bij terugkomst uit de plantage kregen we een proeverij van de allerlei producten die ze maakten van de sinaasappel en mandarijnen, o.a. heerlijke jam, likeur, chocola, honing, pesto. We mochten proeven en natuurlijk kopen. We kunnen zeggen dat hij goede zaken heeft gedaan.

Volgende dag geluierd. Maandag gefietst van Alcossebre richting Benicassim. Een tocht van 60 km heen en terug.

Dinsdag een reisdag naar Crevillent. Een rit van 300 km. Het grootste aantal km's van deze reis. Na aankomst meteen weer Jeu de Boule. De competitie loopt en er doen steeds meer mensen mee. Men wordt steeds fanatieker.

Vanmiddag de verjaardagen van 4 van onze deelnemers gevierd. Altijd weer gezellig. Morgen nog een dagje rust. Vrijdag een excursie.

Jullie horen nog van ons.

Lieve groet.

• 23 Februari 2022 - 18:03

Halo, jaap en Marian
    Weer leuk om te lezen waar en watj ulllie
    Onder nemen.
    En voor ons de bekende plaatsen.
    Geniet lekker,van het lekkere weer.

• 23 Februari 2022 - 18:11

Henny:

Dat klinkt allemaal fantastisch. En wat een prachtig weer.
    Geniet fijn verder en ook vooral de lieve groetjes aan Rob en Jelly. Liefs Henny

• 23 Februari 2022 - 19:59

Ruud En Anneke:

Hallo Jaap en Marjan leuk om te horen dat jullie het naar je zin hebben.
    Wij zijn vandaag in ons kasteel Oudaen aangekomen.
    Redelijk weer met zon