Tweede Stop
Door: Marian
Blijf op de hoogte en volg Jaap en Marian
16 Februari 2022 | Spanje, l'Estartit
Hallo allemaal,
Sinds zondag staan we op de camping in Villenova Il a Getru.
Na aankomst ging gelijk de Jeu de Boule competitie van start. Dit hoort toch zeer
zeker bij de zulke vakanties. Erg leuk weer.
Maandagmiddag met een aantal naar het strand gefietst. De reisleider had van te voren een route uit gezet. Langs allerlei weggetjes binnendoor om te vermijden dat we over de grote weg moesten.
Langs het strand gefietst en na een poosje weer naar boven.
Gisteren de excursie naar Tarragona. Leuke stad. Lekkere lunch in een restaurant aan het strand. Daarna naar Poblet. Al met al een lange dag. Vandaag neemt iedereen het ervan en doen we rustig aan. Wasjes doen. Camper of caravan schoonmaken. Ondertussen het shorttrack bijhouden.
Morgen door naar Alcossebre. weer wat meer naar het zuiden en ook weer wat warmer.
Groetjes van ons.
16 Februari 2022 - 16:42
Henk En Agaath:
Rustdag er tussendoor is altijd lekker.
Kunnen jullie straks in korte broek -
16 Februari 2022 - 17:04
Henny:
Klink allemaal heel erg mooi in een prachtige streek. Jeu de boiles hoort er zeker bij. Geniet van alles en vooral van elkaar. Lieve groet Henny -
20 Februari 2022 - 19:23
René En Eveline::
Hoe is ‘t nu? Hebben jullie in Spanje ook last van ‘Eunice’ ? In NL is het behoorlijk te keer gegaan (en nog). We hopen op jullie goede berichten.